Kebab en fredag


Nästan som köpe-kebab men hemmafixad. Med ett paket fryst kebkött och färdiga såser svänger du snabbt ihop en:

Kebabtallrik
Skär stavar av ett kålrotshuvud, om du föredrar det före pommes. Lägg på en pappersklädd plåt, ringla olja över och salta. Ställ in i 175 C ca 20 min.

Förbered olika grönsaker. lägg det frysta köttet i en form, täck med folie och ställ in i ugnen ca 10 minuter. Lägg upp allt på tallrikar, ringla vit och röd sås över, ät och njut!




Om inte allt för länge är det dags att söka sig norr ut för ett par dagar med skidåkning, kyla, massor av snö, goda middagar och familjemys. En av tre middagar som ska lagas och tas med fixades i kväll. En gulasch har stått och puttrat på spisen i ca tre timmar.

Kvar på listan en långkokt köttgryta och köttfärssås.

Ha en fin helg alla!

Kommentarer