Ljummen sallad




Fortsätter på temat frästa grönsaker, lika bra att äta upp all färsk brysselkål. Allt bra trist när man längst ner i grönsakslådan hittar rutten mat som bara är att slänga.

Ljummen sallad med getost

Börja med att hacka och knapersteka bacon. Fräs halverade färska brysselkål i olja. Krydda rikligt. Lägg upp kål, sallad, bacon, smulad getost och några klickar god dressing på en tallrik.

Ät och njut!

Pssst.... Saknar ni bacon på tallriken? Efter att jag lekt klart i min "fotostudio" och det var dags att sätta sig ner och äta hittade jag baconet på bänken i köket - tur jag inte hade hunnit äta upp ☺



I kväll har vi kära vänner på middag och det kommer att bli asiatiskt. De har sin resa till vackra Thailand framför sig så för att vi ska minnas vår och de längta lite extra efter sin, så plockar vi fram råvaror som chili, fisksås, ostronsås, nudlar, räkor och kyckling...

Önskar er en fin fredag och början på helgen!



Kommentarer

  1. Du börjar få bra koll på blixtarna Sara. Sista bilden med chilin är skitbra! ��Jättekul att se. Hungrig blir man ju med.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar