lördag 30 januari 2016

Fredag och Eat & Meet 
Vilken stolthet att ha med en av lilla stadens restauranger i White guide. Och oj vad Badholmen, och kocken Staffan förtjänar sin plats där.
 
I går var jag och ett gäng tjejer på deras koncept Eat & Meet som erbjuder en buffé med många godsaker. Några av oss kunde inte motstå att välja några av de fina rätterna på à la cartemenyn. Undertecknad valde blåmusslor, i en gräddig currysås med potatis och torkat äpple och fänkål. En annan valde Krispig sejrygg med bakat ägg, laxrom, gräslök och skirat smör. Den tredje valde från menyn Holmens varmrökta lax med crudité på vintergrönt, dill- och chiliemulsion och grillad citron.
 
Maten höll världsklass. Ta er dit om ni inte varit där tidigare. 


 
För min del blev det en liten ostbricka som avslut, några andra valde en chokladfondant med glass och salt kola sås. De såg ut att ha hamnat i himmelriket när de avnjöt sina efterrätter, tillsammans med ett glas bubbel och en kopp kaffe.
 
Ett skönt avslut på veckan och start på helgen.
 
Nu ska dottern och jag snart börja vårt tjejmys, tillsammans med två andra goa tjejer. En sväng i stallet och sen god mat, musik och sång här hemma.
 
Kör vidare på minitacos som jag tänkte bjuda på till förrätt. Vad de fylls med kommer förhoppningsvis i ett inlägg i morgon.   
 
Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar