Pepparstekt fläskfilé tilsammans med sallad med björnbärs vinägrett







Pepparstekt fläskfilé med sallad på björnbär, getost, parma och vinägrett
Mortla rosé-, grön,- svart-, och vitpeppar. Rulla filén i pepparblandningen. Salta rikligt. Bryn ett par minuter på varje sida. Läggfiléerna i en ugnsfastform och ställ in i ugen i 150 C i ca 30 minuter. Låt vila i folie under tiden salladen fixas till. Lägg upp mixad sllad på ett fat, grovt hackad tomat, rödlök, parmaskinka, getost och björnbär. Gör en vinägrett på saften från de tinade björnbären, 2 msk mangobalsamico, 6 msk olivolja, 1 msk honung, 1 tsk fransk senap, salt och peppar. Blanda och slå över salladen. Skär fläskfilén i tunna skivor, servera salladen och Jack Danielsglze till.

Sammanfattning:
På tallrikarna: Pepparstek fläskfilé
I glasen: Casillero del Diablo
I högtalarna: Quiet, Säkert! på Engelska



Kommentarer

  1. Wow låter och ser fantastiskt gott ut, du är helt otrolig!! /LB

    SvaraRadera

Skicka en kommentar