God röra och kycklingroulader
Kvällens middag:
Förrätt: Röra på rökt nötkött, finhackad rödlök, pepparrot (på tub), majonnäs (den du gjorde i måndags), crème fraiche, dill och en nypa peppar. Lägg i fina glas och dekorera med parmachips (skinka som "grillats" i ugn ett par minuter.
Varmrätt: Kycklingroulader. Dela kycklingfiléer och banka ut dem. Lägg en tunn sträng senap på varje och en skiva skinka och ost. Salta och peppra. Stek på båda sidor. Gör sås på ett par dl vispgrädde, crème fraice, senap, dragon, hönsbuljon, salt och peppar. Lägg rouladerna i en form och häll såsen över. In i ugn. Jag hade den för längge ca 30 minuter, den blev aningens torr. Kan tänk amig att 15 är mer lagom
Fin blomma på bordet, det är ju trots allt snart helg.
Sara
Kommentarer
Skicka en kommentar