Parmalindad kycklingfilé med gorgonzolasås
Parmalindad kycklingfilé med gorgonzolasås:
Putsa och halvera två kycklingfiléer. Krydda och bryn bitarna ett par minuter runt om i smör. Låt svalna en aning. Linda en skiva parmaskinka runt (dessa finns kvar efter salladen i söndags). Ställ in i ugen i 175C ca 20 minuter. Gör under tiden såsen och salladen. Sallad: Tomater i tuinna skivor, rödlök i tunna skivor, getost (även den kvar från söndagens sallad), rostade pinjenötter och balsamico creme. Sås: Smält på svag värme gorgonzola rör sedan ner en halv burk fet crème fraice. Klart! Enkelt va? :-) Vi åt även gårdagens blomkålsris till)
åh nu blev jag så där hungrig igen! detta provar jag till helgen!! /j
SvaraRaderaBerätta gärna hur DU gjorde och hur det smakade. Kram!/Sara
SvaraRaderaÅååh detta såg gott ut!! /Inge Pehjl
SvaraRadera