Pizza LCHF med parma, getost och rödlök



Ledig fredag som tillbringades som sagt med sonen i skolan. Bästa ungarna har bästa fröken och jag kavlificerade in mig som bästa mamman efter att ha skött mig prickfritt och desuitom petat in ett par mål under rasternas fotbollsmatcher. Phu!

Detta kalasade vi på denna fredag

LCHF-pizza toppad med parma, getost och rödlök. 1 pizza.

Hittade receptet till bottnarna hos mig själv. Klicka HÄR för recept.Tomatsåsen gjorde vi genom att blanda tomatpuré med lite ketchup, pressad vitlök, salt och peppar. Bred ett tunt lager tomatsås, täck med parma, läg på några tunna skivor getost och rödlök. (Noter att bottnarna ska förbakas). Gratinera i ca 10 minuter. Ringla lite honung över getosten och riv några basilikablad till sist och lägg på.

Pizzasallad: Riv vitkål och blanda med två påsar Knorrs italienska dressing. Låt dra under tiden du fixar med pizzorna. Smaklig måltid!

Kommentarer