Drinktilltugg




Några bilder från gårdagens förfest hemma hos oss. Bjöd på tre sorters "snittar".
1. Croustader fyllda med grönmögelost och fikonmarmelad. Värm i ugn
2. Parmesanchips med citronkräm, rom och lök. Riv parmesanen och lägg små högar på en plåt. Smält osten i ugn, 225 C. Blanda mascarpopne och crème fraiche med rivet citronskal. Lägg kräm, rom och lök på de svala chipsen.
3. Västerbottenhjärtan med röra på älgrostbiff. Gör en västerbottensostpaj. När den har svalnat stansa ut små hjärtan. Blanda Cantadou pepparrot, lite crème fraiche med finhackad älgrostbiff, lite salt och peppar. Gör ett litet ägg av blandningen och toppa hjärtanen.

Goda alla tre - enligt mig själv i alla fall :-)


Kommentarer

  1. Fantastisk goda alla tre! Tack för en jätte trevlig kväll.
    Sophia

    SvaraRadera
  2. Tack själva. Kul att du kikade in. /Sara

    SvaraRadera
  3. Väldigt gott, det ska vi göra hemma, tack. / Rönnfjords

    SvaraRadera
  4. Äntligen hittade jag rätt . Tack för en trevlig start på en mycket trevlig fest .
    Anne-Lie :))

    SvaraRadera

Skicka en kommentar