Räk- och laxgryta med LCHF-nudlar


Andra gången som Shiritakinudlar får hänga med som ingrediens i en gryta. Gillar skarpt konsistensen, smaken går inte att recensera då den näst in till är obefintlig. Mer smak blev det i:

Räk- och laxgryta 2 v & en matlåda
Skär tunna strimlor av 1/4 röd, respektive gul paprika. Skär en halv rödlök i tunna skivor. Kärna ur en tomat och skär i tunna båtar. Bryn lök, paprika och två strimlade vitlöksklyftor i olja. Tillsätt 1/2 burk kokosmjölk, 2 dl  grädde, 2 msk philadelphiaost, 1 msk sweet chili, salt, peppar och lite chili. Låt puttra ihop. Sänk värmen och blanda ner 100 g skalade räkor och 50 g rökt lax skuren i strimlor.

Skölj nudlarna i kallt vatten. Rör ner i den heta grytan . Slå upp i skålar och pudra över lite frusen dill.

Smaklig måltid!

Kommentarer