Pringlespanerad kycklingfilé


Pringlespanerade kycklingfiléer med kålsallad och vitlökssås 2v och 2b

Tina kycklingfiléer, antal efter aptit. Halvera (och dela mitt i tu) och ringla margarin på bitarna, salta och peppra vänd sedan bitarna i smulade pringles med sourcream smak. Stek ca 15 minuter. Bryn små brysselkål, salta och peppra. Lägg upp sallad (med viniagrette), kål, kycklingbitar och vitlökssås (matlagningsyoghurt, lite majonnäs, vitlök, honung, örtkrydda, salt och peppar).

Kycklingen fick en fantastisk god smak av chipsen och paneringen satt kvar bättre än väntat. Testa och ta de chips, ostbågar eller annat krispigt som finns hemköpt till helgen.

Nu göra barnen kvällsklara sedan ska det packas inför morgondagens västkusttripp och en schysst strykhög väntar efter en veckan med noll tvättfokus.

Njut av fredagskvällen!

Kommentarer