Fläskfilé i gräddig dragon- & senapssås



Veckans sista middag innan HEEEELG! :-) Tärnad fläskfilé i gräddig senap- och dragonsås. Tärna filén och bryn i smör. Krydda med salt, peppar, chilipulver och dragon. Slå på en burk Arlas créme fraiche smaksatt med senap, schallottenlök och vittvin. Häll på ett par dl grädde och en halv köttbuljongtärning. Låt puttra under tiden du kokar matvetet. Ruccola, soltorkade tomater (fortfarande samma vi äter av) och purjo till.

Mamma är på ingång och med henne kommer förutom maken, även en mustig gryta som ska avnjutras på lördag då vi ska tillbringa ett par timmar i ishallen och res´ten av dagen vigs åt utomhusarbete. Vi hörs i morgon. Lovely friday!


Kommentarer

  1. Detta blev ju riktigt gott! Fick ju göra min egen creme fraiche blandning men det blev faktiskt bra ändå. Nästa gång kommer jag kanske till och med ihåg senapen ;-)
    /j

    SvaraRadera

Skicka en kommentar