Sjömys



Vet inte för vilken gång i ordningen jag säger detta - men vilken vecka. Jag har arbetat andra har varit lediga. Fördelen med att vara arbetandes när andra är lediga är den extra service som blir. En rätt sen eftermiddag, nästan kväll, som jag kom hem efter en dag på jobbet väntade förutom badklara barn, en sjöredo båt även:

Fläskfilésallad:

Fläskfilé som kryddats och brynts blandades med kall potatis, mozzarella, sallad och en drös grönsaker. Småbaguetter backades och smör rördes med fllingsalt.

Allt detta åt vi sedan tillsammans med god dressing och ett glas iskallt bubbel som hölls svalt i fiskhinken och med lite kylstöd från kylklampar.

Och som vi badade, på tryggt avstånd från ostkustens alger och låååångt i från västkustens maneter - dessa två saker av ondo som kommer när havet värmts till en temperatur då det gör oss så gott.

I dag ger vi oss ut på böljorna de blå, med strandsaker, skridskor, skoskavsplåster, golfprylar och en galen mängd mat...

Ha det fint alla!

Kommentarer