Krabbpasta



Det började soligt, övergick sedan till ett mer dystert väder och jag tänkte genast "ok är det så här det ska bli de kommande tre veckorna??" :-) Men runt lunch kom solen och den hade för avsikt att stanna hela dagen. Lycka! Vi bjöd den goa familjen från norr på lunch och efter att de lämnat oss åkte vi något söder ut och hämtade hem vårt semesterboende för de kommande tre dagarna. Bild på detta kommer senare. När boendet var utforskat och det mesta packat åt vi:

Krabbpasta 2p

Börja med att hacka en halv röd chili, två vitlöksklyftor, en tomat och några vippor bladpersilja. Hetta upp god olja i en panna och bryn allt utom persiljan.

Koka pasta enligt anvisning.

Tillsätt krabbkött från burk och den hackade persiljan i tomatfräset. Smaka av med pressad citron, salt, peppar och ev mer olja. Blanda med den avrunna pastan och riven parmesan ost.

Servera direkt!

Kram!

Kommentarer