Påsken kom och gick - en bildkavalkad



Påsken firades på västkusten, som visade sig från sin allra bästa sida med idel strålande sol och till och med sommarvärme.

Påskmiddagen bestod av lammstek som fyllts med smakrik lammfärs och panchetta, till detta åt vi en potatisgratäng och en gräddig sås med stekskyn som bas. Receptet var hämtat från senaste numret av Buffé.

Till efterrätt blev det rice crispietårta, fast med Vårgårdaris - funkade lika bra. 



Självklart letades det påskägg, två  var hade tranan varit och lämnat. :-)






Lilla familjen från Tyskland överraskade oss med att ansluta till påskfirandet. Vilken lycka för oss alla, kanske mest för lilla H som avgudar flickorna i familjen och lät sin hand vila i den äldres vid vår vistelse i Fjällbacka på påskafton. Lika stor som lyckan var att få träffa dem, lika stor var sorgen när hon tvingades skiljas ifrån dem.

Lilla hjärtat!

G som var tokhungrig åt en tallrik fish n´ chips innan vi andra intog restaurang Bryggan. Han gjorde ett bra val, den friterade fisken gick inte av för hackor.

Vi andra njöt förvisso också av det som restaurangen hade att erbjuda - tänk att kunna sitta ute på en brygga och äta lunch - detta var efterlängtat! 

Detta var lite av det som vi har haft för oss under våra fyra lediga dagar.

Kommentarer