Dripp-dropp, stor matta och dubbel glädje





Regntung dag hos oss på ostkusten idag. Fördelen är att det går att hitta fina droppar på blommor och knoppar - se där, ett litet rim...


Dottern påskpyntade en halv buske igår, och fjädern såg något dränkt ut idag och färgen på ägget misstänker jag kommer försvinna i takt med regnet. Bara att hämta fler färglada i påskpyntslådan vid behov.


Högst upp  på H´s önskelista har en studsmatta stått sedan en lång tid tillbaka. Tack vare snälla kusiner som var villiga att lämna tillbaka barnens studsmatta som lånats på obestämd tid kunde vi idag uppfylla hennes önska. Vad gjorde det att det regnade, gick fin-fint att hoppa ändå. Vilken lycka!



Så kom den då hem den efterlängtade majblommeväskan, snacka om att komma till dubbel nytta och glädje. Sonen sprang ett par varv i området och lyckades sälja för en bra slant. Här tränas det på att sälja, våga ringa på, räkna huvudräkning, hålla ordning på finanserna. Så glad och nöjd efter mjukstarten - och tänk vilken glädje detta i slutändan blir för barn i vår hemort.

I morgon säljer han vidare med sin kompanjon och delägare i väskan.

Kommentarer