Sista måltiden


Sista skiddagen blev kanske den bästa av alla. Solen sken hela dagen och mellan alla åken och hoppen (barenens favvo – fun park) hann vi med långlunch på Grizzly Bar och Grill, och en timma på en uteservering i solen, ett glas vin/öl/läsk och livemusik. Vi hoppade alla över det sista åket, som sägs vara det där man skadar sig så vi har alla våra ben och armar i behåll.
Efter att alla packning var utburen till bilen och stugan städad var intresset för tetra-soppan näst intill noll. Vi föll för frestelsen och ringde för hämtpizza, men det visade sig att de hade plankstek som tema och därför användes ugnarna till det. SÅ det fick helt enkelt bli detta:
Upphottad Gulaschsoppa från Kelda och vitlöksbröd
Vitlöksbröd enligt recept från dagen innan.
Värm soppan och smaka av med lite mer peppar och salt. Klipp ner lite spagettirester och toppa med knaperstekt bacon, servera med ett par bitar vitlöksbröd. Mycket gott och vi var tacksamma för att pizza ugnen användes till att gratinera mos. J
Det är med vemod vi lämnar Björnrike. Supermysig stuga, fantastisk skidåkning med bra snömängd och många och långa backar. Vi kommer gärna tillbaka.
Hoppas ni haft en fin påsk och kasnek lite ledighet!
Kram!

Kommentarer

  1. Skönt att höra att alla era ben sitter på rätt ställe :) Massor med kramar till Er... själv ska jag bara ta det lugnt i helgen... hade en kort vecka på jobbet men ack vad trött man blir efter att man försöker göra fem dagars jobb på tre :) /Tyglina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar