Pasta med aubergine, sardeller och svamp


Skippa grillen för en kväll och bjud på denna smarriga pastarätt: Tagliatelle med aubergine, sardeller och svamp. Bryn aubergine, champinjoner ( i små bitar), vitlök, chili och sardeller i olivolja. Jag förstekte svamp och aubergine för att få en knaprig yta. Krydda med salt, peppar och hackad persilja. Koka pastan al dente. Innan röran blandas ihop med pastan slå på mer olivolja. Blanda runt pasta, röra och en rejäl mängd riven parmesanost. Jag toppade det hela med tunna skivor parmaskinka då alla i sällskapet inte uppskattade svampen.

I väntan på maten serverade jag ett drinktilltugg gjort så här: Salsa- och ostfylld tortillia. Bred medelstark salas på en tortillia. Krydda med chilipulver och riv över stark ost. Lägg på en tortillia och stek på båda siorna på rätt hög värme, i olivolja. Skär i tunna snibbar.

Kommentarer