Toast med röra på rökt kött, toppad med rom


Den lilla goda kvällstoasten försvinner bland bilderna på barnens fina påsksaker. Viss gjorda andra fådda :-) Eftersom vi styr kosan norr ut skippar vi påskpyntet och även påskmaten.

Kvällens lättmiddag blev:

Toast med röra på rökt kött, toppad med rom serverad med sallad

Till två personer, skär ca 100 g rökt nötkött i supersmå bitar, blanda med en halv burk pepparrotsost, 1 msk yoghurt, 1/2 finhackad rödlök, salt och peppar. Stek två skivor grovt bröd i smör, salta. Lägg upp ett rejält "ägg" av röran på varje toast, toppa med rom och lägg på en hög med sallad. Ringla lite balsamico creme och olja på salladen. Krydda med italiensk salladskrydda och salt.

Klart i alla hast och så galet gott. Detta var tänkt som en förrätt i helgen men fick i brist på ork i stället agera huvudmål denna kväll - vilket funkade kanon.

Sov gott alla och hoppas ni får en bra start på påskhelgen.

Kommentarer