Meny signerad Klas Lindberg



Meny komponerad av årets kock 2012 tillika olympisk guldmedaljör 2012 - Klas Lindberg

* Sotad lättrökt röding med löjrom, mormors gurka och potatis/gräddfilscrème. Visby pils och en liten snaps.
* Skummig persiljesoppa med bakat primörägg (det första ägget hönan värper tillagad enligt en metod som vi fick beskriven för oss och som inte var i närheten av hur vi kokar vårt morgonägg), ostronmayonaise, räkor och forellrom. Auzells från Tomàs Cusiné
* Frasigt stekt lammrygg med murkelkorv, sveciakrokett och Nordisk hetta. Ajan Barbera (köttet smälte i munnen, kroketten var så galet god och tillsammans med den Nordiska hettan blev rätten helt komplet.)
* Svartvinbärsorbet med riven lakrits, olivolja och mynta. (alldeles pefekt, lite söt, lite sträv och super läskande)
* Luftig vaniljcrème med kardemumma och hjortron, salta maränger (oj så goda) och kola. Airam från Espelt. (Kärlek - len, god, krämig, söt perfekt crème som avslutade en perfekt måltid. Fick av kocken berättat för oss att en ingrediens i crèmen var brynt smör, hur kommer man på och hur blir det så lyckat?!)

Kulinarisk salighet!

Tack - från ett mycket nöjt sällskap!

Kommentarer