onsdag 13 maj 2015

Ostfylld lax





 
Portionsbitar av lax, och då allra helst tinade sådana, är perfekt vardagsmat som fixas på ett kick. Passade oss perfekt igår då alla var iväg på olika håll och tränade.
 
Saint Agur-fylld laxfilé
 
Skär ett snitt, inte hela vägen igenom, i laxfilén. Fyll med ex Saint Agur. Krydda med citronpeppar, torkad dill och salt. Lägg i smord ugnsfast form. Ställ in i ugn på  150 C, ca 15 min.
 
Koka matvete tillsammans med en buljongtärning, enligt instruktion på förpackning. Blanda matveten med lite grillad strimlad paprika på burk, purjolök, salt och svartpeppar.
 
Servera med en kick Arlas  lätt crème fraiche Franska örter.
 
Smaklig spis!
 
Nu dags att ta tag i denna veckas sista arbetsdag.
 
 
 

1 kommentar:

  1. Enkelt och så gott! �� Otroligt smidigt att ha portionsförpackad lax i frysen då de tinar snabbt och går att laga olika snabba middagar av! �� /Åsa ❤️

    SvaraRadera