torsdag 14 maj 2015

Grillade burgare






 
Trots att veckan enbart bestod av tre arbetsdagar var det ändå skönt när klockan slog 15:00 och det var dags att packa ihop och ge sig iväg till golfbanan på en runda med tre goa tjejer. Att rundan fick avslutas efter 6 hål pga skyfall och storm, spelar så här en långledig helg ingen som helst roll. Den bästa av känslor har infunnit sig...
 
Nå väl. När jag kom hem, nerkyld och blöt, smakade makens grillade burgare fin, fint
 
Grillade, rökiga burgare
 
Blanda blandfärs med Liquid Smoke, Worcestershire sås, ägg, chili, salt och peppar. Forma till lagom stora burgare och grilla!
 
Servera med det du gillar. Vi hade: salsa, aioli, grönsaker, "cheddarost" och rostade sötpotatischips.
 
Till detta fick jag även ett glas vin serverat som var precis så i smak som jag föredrar. Smakrikt, mustig och med lite sting.
 
Det hette Picunche och finns att köpa för 89:- på Systembolaget.
 
Så här skriver Systembolaget om vinet:
Fruktig smak med fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, blåbär, lakrits, mörk choklad och mynta. 
 
 
Å här har vi lilla Muzze igen, som gärna hänger med oss - och vi med honom. Väldigt svårt att ställa in fokus på denna lilla rörliga krabat...
 
Nu dags att måla litet uthus.
 
Vi hörs!
 

2 kommentarer:

  1. Hej, ville bara säga att jag tycker att du har en väldigt trevlig blogg som jag kommer att följa från o med nu...

    SvaraRadera