Pizza med getost och rödbetor

Ännu en solig och härlig helg kan vi lägga bakom oss. Är så tacksam över att sommaren till slut kom. Här är det nästan tropiskt - varmt och fuktigt.
 



 
Kör vidare på smoothie-frukosten. Nu har jag skippat sellerin och gör på enbart frukt, bär och spirulina. I skrivande stund har det precis mixats en på blåbär, hallon, mango, spirulina och vatten.



 
God snabbpizza gör du genom att köpa färdig pizzadeg (surdeg) på påse. Följ anvisningen. Gör två pizzor av degen, täck med god pizzasås och riven ost. Baka i 20 minuter. Ta ut pizzorna och smula över getost, täck med rostade rödbetor ( Skär tunna skivor av färdigkokta rödbetor, rosta på 150-200 C med lite olivolja och flingsalt. Låt rinna av på hushållspapper) och avsluta med en hög rucola, och så klart lite honung.
 
En av pizzorna fick även parma på sig.
 
Gott, gott!

 
Barnen hade sova-över-kompisar och du festar vi till det lite extra. Här ett fat med vaniljglass, maränger, dajmkulor, färska jordgubbar och kolasås.
 
Mmmm....
 
Njut av tisdagen!
 

Kommentarer