tisdag 7 april 2015

Kycklingbullar



 
Detta var en ny bekantskap för familjen, köttbullar på kycklingfärs. Lättarbetad färs som gav bullar med fin konsistens. Dessa kan jag verkligen rekommendera - till vardag och fest
 
Italienska kycklingbullar, 4p
 
Det här behöver du:
1 vitlöksklyfta
1/2 dl färsk basilika
4 soltorkade tomater
500 g kycklingfärs
1/2 dl grädde
1/2 dl parmesanost
salt och svartpeppar
 
Så är gör du:
Blanda färsen med pressad vitlök, hackad basilika, hackade soltorkade tomater, grädden, parmesanosten, salt och peppar.
 
Forma färsen till bollar och stek i smör tills bullarna fått fin färg och blivit genomstekta.
 
Servera med sallad, tomat och stekt halloumi - och en klick ajvar relish.
 
Verkligen en riktigt god vardagsrätt, som inte alls tog lång tid att fixa till.
 
Smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar