Delar av påsken firar vi väster ut


 
Efter att ha styrt om lite jobb och skola styrde vi kosan väster ut i torsdags. Vi hann precis landa in och klä om de som behövde det och lämna av en liten hamster, innan det var dags att ge sig av mot Bistro Beo i Steungsund. Där firade vi syster som fyllde typ, drygt, 20... :-) Vi valde av det mesta som menyn hade att erbjuda,  jag valde en fisk- och skaldjursgryta. God med en hel del hetta.
 
Alltså det där med att gå på restaurang och äta...jag gillar!! :-)






 
Efter att ha laddat med en god frukost ombesörjde vi en del inköp, galet att kunna spendera tid i affärer en långfredag, men hur som så blev två personer golfvagnar rikare och en av oss har nu nya fräscha golfkläder att ta på sig.




 
Lunchen avnjöt vi i Marstrand på Koön. Jag valde en fisk- och skaldjurssoppa, är man på Västkusten så känns dessa råvaror helt rätt - och det var det. Så gott, så gott!
 
Sedan tog vi färjan över till Marstrandsön och fikade på Bergs konditori. Solen sken, havet glittrade och vi var alla eniga om att detta var en fin långfredag.



 
Lamm bör ju intas någon gång under en påskhelg. Denna kväll avnjöt vi lammytterfilé som späckats med vitlök och kryddats med timjan, peppar och salt. Köttet stektes till 58 C och fick sedan vila en stund i folie.
 
Köttet fick sällskap av sallad på Kamutvete, getost, rödbetor, rödlök, sockerärtor, salladsblad, hackad persilja och vinägrett.
 
Pricken över i var mammas hallonchutneysås och ett glas gott Amarone.
 
Nu doftar det popcorn....
 
Tror jag gör familjen sällskap framför Let´s Dance...
 
Njut av påsken kära ni!!!

Kommentarer