Rosa anka och den där urgoda såsen


Hemkomna efter lite speed-dating i Skåne. Sen eftermiddag som börjat övergå till kväll, landnade vi in, söta fortfarande flätade lilla H och jag med vår väska, necessär och madrass hos mormor.  



Där stod de, mormor, moster och mamma och tog emot oss med öppen famn. Det doftade gott från köket och det smakade oss väl efter en lång bilresa, med rosastekt ankbröst, ugnsrostade grönsaker och mammas nu mera omtalade hallonchutney-sås. Lite vin på det och goa samtal så somnade vi sedan gott på den, något tunna, medhavda madrassen - lilla H och jag.

Här hemma doftar det också gott av nybakat
cornbread, det tillsammans med en burk ges till den vackra värdinnan med den morotsorangeahåret, vi snart ska bjudas på middag hos.

Maken är kock - de ni.  Lovar ju gott detta, även denna kväll.

Hoppas ni får en njutfull lördagskväll!

Kram!

Kommentarer

  1. Kocken äter tomatchutney och njuter......

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det glädjer mig! Tack och bock för en trevlig kväll! ♥

      Radera

Skicka en kommentar