Fisk - ett måste


 
Jo det är lite så det känns, fisk äter man för att man måste - inte vill.
 
Nå väl. Här om kvällen var det då ett måste med fisk, och det rätt ok när man väl äter det bara det serveras en smakriksås till.
 
Fiskfilé med remouladsås
 
Tina två pangiusfiléer. Krydda rikligt på båda sidor med salt och vitpeppar och bryn i smör. Lägg på locket och låt sjuda på svag värme några minuter.
 
Rör en burk crème fraiche med 1 dl hackad smörgåsgurka, 1 msk hackad kapris, 1 tsk senap, salt och peppar.
 
Servera fisken med kokt broccoli och gröna bönor.
 
Fredag på G. Äter ni något gott i kväll? Hos oss, efter efter fikagäster och hockeyträning, dukar jag fram en kycklinggratäng med sås gjord på ädelost och valnötter. Kan nog bli bra!
 
Hoppas ni har möjlighet att gör något bra av denna, veckans bästa, kväll!
 
Kram!

Kommentarer