Texmexsallad


Bara så där så blev vi barnfrina en hel lördag (till söndag) då Håkan Hellström av någon märklig anledning INTE reserverat fyra biljetter till mig, maken och goda vänner så fick det i stället bli att stanna på hemmaplan och inleda dagen med en golfrunda, som bjöd på varierande resulat och kvalitet på slag. Men trevligt hade vi och vädret var med oss.

I kväll går vi ut och äter med goda vänner men just nu har den värsta hungern stillats med en snabb-snabb sallad och ett glas rött :-)

Texmexsallad - gör så här

Ta ett par nävar blandad sallad ur en påse. Hacka ett par gånger tvärs över med kniven. Finhacka en tomat, 1/2 rödlök och en liten gurkbit. Lägg upp på en tallrik och ringla god vinägrett över. Ta en tortillia och bred salsa över och ett par skivor smakrik ost. Vik ihop och bryn i olja, knappt en minut på varje sida. Pudra lite spiskummin över och skär sedan i strimlor.

Ät och njut!

Kommentarer