Lite lamm i helgen kanske?


Onsdag redan och här bjuder jag på ett riktigt smarrigt helgrecept.

Lamminnerfilé, gräddkokt spenat med palsternacks- och getosmos 2 p
Koka 4 palsternackor, skurna i bitar, mjuka i lättsaltat vatten. Bryn i smör 2 nävar färsk bladspenat, 1 fint strimlad rödlök och 1 pressad vitlöksklyfta. Slå på ca 2 dl grädde, låt koka ihop. Innan servering läggs några små tomater ner i stuvningen.
Bryn 2 lamminnerfiléer som kryddats med salt, peppar och örtagårdskrydda, hastigt i het panna. Slå in i folie och låt vila i ugnen på 150 C ca 5 minuter. Alltså under tiden resten av maten fixas klart.
Mixa palsternackorna med 1/2 rulle chevrè, salta och peppra.

Lägg upp på tallrikar och ringlia lite balsamico över.

Hoppas ni kommer att gilla detta - moset var bland det godaste på länge!

Kommentarer