Kycklingfaijitas





För alla tacofantaster som kanske känner att här behövs lite förändring kan jag varmt rekommendera detta:

Kycklingfaijitas 2v & 2b och en matlåda
Tina tre kycklingfiléer och strimla. Krydda med antingen vanlig tacokrydda eller annat som ni gillar i familjen. Jag hittade en påse med Tapas spice mix från Santa Maria, fick dessa nät jag besökte en matmässa i Göteborg för säkert ett år sedan. Tog knappt halva påsen men tillsatte lite mer salt. Fantastiskt god smak! När kycklingen fått dra en stund i kryddblandningen bryns den i olja eller smör, klart på säkert 5 minuter - beroende på hur tunna strimlor ni gör.

Servera med fullkornstortillia, olika finhackade/strimlade grönsker, lite fetaost, tacosås och en vit sås gjord på gräddfil, vitlök, ketchup, salt och svartpeppar.

Smaklig spis!

Kommentarer