Shopping, rester och saftiga ben på grillen




Vilken kanondag! Vi for runt som tokar i affärerna och det sista inköpet gjordes ett par minuter innan stängning. Och det var inget dåligt inköp, väninnan hittade det PERFEKTA sideboardet till soffan (sonen trodde visserligen att hon hade köpt en ny toalettstol när vi baxade in det nya bordet hemma hos dem :-) )

Väl hemma rev alla i påsarna och familjen var nöjda med det inköpta. Shorts, varadgskläder, solglasögon, tights och skor och byxor till moi.

Sen drog vi igångmed kvällens middag. Marinerade grillade kyckklingben med tillbehör: Koka lårben i rikligt med smaksatt vatten, ca 30 minuter. Lägg upp på ett fat och marinera i din favoritmarinad. Dessa tillbehör hade vi: Sallad, sås på gräddfil, soltorkade tomater, vitlök, pesto, chili, salt och peppar. Vitlöksbröd och pommes frites. Innan detta trollade jag fram en förrätt med rester från gårdagen. Betyg från maken var att detta var ÄN godare: Lägg ut ett folieark lägg på musslor, fiskbitar, skivad vitlök, olivolja, salt och chili. Stäng paketet och lägg på grillen. Lägg upp paketet på ett fat och njut tillsammans med varsin gaffel. SÅÅÅÅ gott!!!

Ha en fortsatt bra kväll!

Kommentarer