Grillade fisk- och skaldjurspaket



Familjen har grupperat sig - två uppe och två nere. Dottern och jag drog vinstlotten och fick sovrummet, vi har precis slagit över till hockeyn efter att ha kollat in något musik program à la Minnenas television. H var som förtrollad. Till slut tröttnade till och med hon på "skönsången"och gick med på att byta kanal. Middagen är avklarad och i kväll var det Grillade fisk- och skaldjurspaket som dukades fram.  
Koka sparrispotatis ett par minuter, skär i lagom stora bitar. Blanda smör med pressad vitlök, citronsaft, chili, hackad basilika, salt och peppar. Lägg dubbla folieark och smörj dem med smör. Lägg potatis i botten, haricotsvert, färsk torsk, lax, räkor och musslor (kokta, frysta) avsluta med en rejäl klick "krydd"smör. Salta. Vik ihop paketen grilla under lock ca 15 minuter. Oj, oj, oj vad gott detta var. Hade gott bröd kvar från förrätten (bruschetta) som doppades i smöret. Ett glas prosecco smakade fin-fint till.

I morgon väntar något så lyxigt som en shoppingdag med goa väninnan, tillhör inte vanligheten. Ser fram emot detta. Nu snuffa vidare på halvsovandes dotter <3


Kommentarer