Lax i sällskap av smakrik sallad

 
Återkommer till Yasuragi-helgen - Innan vi fick vi börja av njuta den goda maten skulle alla smaker i munnen rensas ut, och det gjordes med hjälp av en sallad så god så vi sörplade ur resterna av den så kollosalt goda dressingen som låg och skvalpade på botten av salladsskålen.
 
Vi försökte pressa servitrisen på receptet, men hon var omutbar och receptet på Yasuragis Katsuryokudressing stannar kvar i deras receptgömma.
 
En flaska fick hänga med hem, då det visade sig att den gick att köpa med sig hem! Tummen upp för det!
 
 
 
Premiären blev tillsammans med ugnsbakad lax och syrliga grönsaker.
 
Strimla purjo, morot, rödlök, tomat och salladskål. Skär gurka och avokado i tunna skivor. Blanda väl i en skål, tillsätt dressing och kanske lite kryddor som höjer smaken.
 
Baka laxfiléer i 150 C ca 10 minuter. Krydda dessa innan med olja, salt, peppar och lite örtkrydda.
 
Lägg upp i en djup tallrik och strö rostade sesamfrön över.
 
Middag på 15 minuter!
 
Hoppas det smakar!
 
 

Kommentarer