Helstekt fläskytterfilé med gräddsås
Dag 25
Frukost: 2 dl fil med müsli, 1 knäcke, kaffe och vatten.
Lunch: Rester från dagen innan samt en stor tallrik med sallad
Middag 4 p och 1 matlåda:
Helstekt fläskytterfilé, gräddsås och sallad
Gnugga in köttet med salt, peppar, spiskummin och lite chilipulver. Bry i smör och olja. Kör köttet klart i ugnen, ca 175 C tills köttet har en innertemperatur på 68 C. Gör en gräddsås på stekskyn och smaka av med lite buljong, soya och lingonsylt. Potatismos till barnen och sallad på blandade blad, lök, tomater och avocado till oss vuxna. Smöret från DENNA middag fick vi peta bort eftersom det "vitlökat" till sig i frysen och vi båda träffar människor på våra arbete, som vi inte vill ska rygga tillbaka pga vitlöksstank ☺
Lite muta för att vi vuxna skulle kunna ta en RASK promenad på tu man hand. Annars går vi oftast alla tillsammans men ibland är det gött med lite puls.
Ha en fin dag, här skiner solen!

Kommentarer
Skicka en kommentar