färsbiff med ädelostsås och kokt broccoli
Dag 26
Frukost: 2 dl fil med müsli och hallon, 1 knäcke med avocado, kaffe och vatten
Lunch: Rester från gårdagen
Middag 4p och en liiiiten matlåda:
Färsbiffar med ädelostsås och kokt broccoli
Finhacka en liten gul lök och bland ner i 400 g färs tillsammans med 1 ägg, 1 msk söt senap, salt, peppar och lite örtkrydda. Forma till biffar och stek tills de känns färdiga. Gör såsen genom att smälta en bit grönmögelost (100 g kanske) och blanda ner 1/2 burk crème fraiche. Jag lät min stormkoka och bilden visar vad som händer då! Räddade den genom att köra den i mixern.
Barnen fick mos och sås från tidigare middag och åt så M och jag var nära att stå utan. ☺

Kommentarer
Skicka en kommentar