Sparris med löjrom



Hej!

Visst ser det väl gott ut?




Två knippen sparris och en liten burk löjrom räckte till hela tre rätter. Gjorde ju en löjromspizza ena dagen och denna rätt två gånger dagarna efter. De var en väldigt lång helg förra helgen med extra många dagar med god mat.

Här smörstekte jag sparris som fick lite flingsalt och svartpeppar på sig. Vidare små klickar crème fraiche, löjrom, finhackad rödlök och dill. 

Avslutade med att krossa några färdigköpta smaksatta crostinis.

Skulle kunna äta detta varje dag i veckan - typ.

Men ikväll - äntligen kan vi fylla faten med härliga skaldjur från Västkusten. Ska blir så himla gott. Och kanske bäst av allt, att få träffa mamma. 

Solen ska skina så ser framför mig att vi kan sitta ute ikväll, äta skaldjur och sippa iskallt bubbel. 
Det låter va?

Ha det bäst tills vi hörs igen!

Kram!

Kommentarer