Pasta Carbonara - eller?



Hej!




Tycker det så så roligt nu när jag hittat lite inspiration till att blogga om vad vi äter, att ha ett minneskort till kameran som innehåller foton på maträtter som jag inte hunnit skriva om. Det blir lite enklare än att hela tiden behöva fotografera och skriva om varje måltid vi äter.

Igår exempelvis blev det stekta kroppkakor från Arontorp, vilka inte fotograferades☺

Men det gjordes denna rätt som Hilda och jag åt i lördags efter träning, och en utomhus fika hos pappa och fru.

Pasta Carbonara, typ...

Gör en bechamelsås på grädde, buljong, vitpeppar och riven ost.

Skär sidfläsk i mindre bitar och knaperstek. Finhacka och bryn gul lök.

Koka pastan, lägg upp i skålar, på med lök och sås, sidfläsk, parmesan och nymald svartpeppar.

En äggula är självskriven, och lite grönt till är alltid gott.

Mums tycker vi, men är inte en Carbonara "by the book" men vad gör det så länge det är gott?? ☺  

Ha det fint!

Kommentarer