Kycklingsallad på ett par minuter

 
Under stormliknande förhållanden genomfördes gårdagens golfrunda. Stämningen var på topp - likaså spelet, eller kanske inte... ☺ Nå väl, vansinnigt roligt hade vi i alla fall. Och efter kunde vi ute, i lä, i solen äta oss mätta på:
 
Kycklingsallad med vitlökskrutonger
 
Tina en kycklingfilé per person. Halvera, skär i strimlor, bryn i smör och krydda rikligt. Sänk värmen och låt steka klart under lock. Tar bara ett par minuter.
 
Gör en dressing på lättcrème fraiche, vitlök, gräslök, soltorkade tomater och kryddor.
 
Lägg upp på tallrikar salladsblad, tunt skivad rödlök, tomat, gurka, getost (med ett par droppar honung på), kyckling, dressing och krutonger (formfranska skuren i små kuber som brynts i olivolja tillsammans med en skivad vitlök. Salta)
 
Gott, gott!
 
 Önskar er en go tisdags kväll!
 

Kommentarer