Äntligen lite kobbar och krubb





 
Tänk att sommaren äntligen ville ge sig till känna, som jag längtat! Kropp och knopp trivs extra gott när solen skiner och huden intar en lätt solbränd ton. Söndag nu och snart rundar vi av en magisk vecka och en än mer magisk helg med ett restaurangbesök på lilla stadens finkrog.
 
Båten har legat i sjön en tid men vädret och tiden har inte bjudit in till någon havstur, men igår lördag var det äntligen dags att fylla kylväskan med godsaker, kasta loss och inta en kobbe.
 
Vår förtäring var, inte helt överraskande:
 
Pastasallad
 
Koka pastasallad, häll av, skölj i kallt vatten, ringla olivolja över och krydda med god kryddblandning. Gör en sås på yoghurt, hackad gräslök, soltorkade tomater, vitlök och en blandning av goda kryddor.
 
Hacka och bryn bacon.
 
Skär lite olika grönsaker i mindre bitar.
 
Blanda pasta, sås, bacon och grönsaker i en skål. Servera med baguette och vitlökssmör (så gott - blandade Bregott med flingsalt och lite, lite vitlök. Lägg i en burk och ta med på turen.
 
Mat på sjön - inte mycket som slår det.
 
 
 

Kommentarer