Parmesanbiffar med vitlökspotatis


Äntligen var det dags att fira-in semestern vilket gjordes med: Parmesanfyllda biffar och vitlökspotatis. Klockan är för mycket för att återge exakta mått men detta blandade jag i hop; färs, vitlök, chipotle chili, salt, peppar, senap och grova bitar av parmesanost. Gör biffar och pensla med ytterst lite olja innan de läggs på grillen. Gör paket av folie som fylls med hela schallottenlökar.Smaksätt INTE med rosmarin som jag gjorde- TVI!! Ta i stället timjan eller annan örtkrydda, honung salt och peppar. Lägg på grillen under tiden som biffarna grillas.

Potatisen: Koka upp och låt sjuda ca 10 minuter låt stå på eftervärme. Blanda ett vitlökssmör och riv ost. Lägg den kokta potatisen i en form och tryck till dem lätt. Klicka smöret över och sedan den riva osten. Ställ in på hög värme cirka 15 minuter.

Kommentarer