Dammade av ett gammalt kycklingrecept



Några fräscha toppar beställdes i början på veckan.Tre ut och tre in :-) Älskar känslan när det plingar till telefonen och man informeras om att det som beställdes för bara ett par dagar sen, nu kan hämtas ut.

Alltid lika nöjd när jag beställer från Nelly och Zalando - blixtsnabba leveranser och skulle det inte passa, ingår fri retur. Bra! Fast denna gång kommer ingen av de tre artiklarna att returneras.




Några goda vänner på lite fredagsmys och passade då på att damma av ett gamalt recept som kära Å bjöd på för, kan det vara tusen r sedan? :-) Ja åren går onekligen...

Grillchipsgratinerad kyckling 8p
Tina 8 filéer. Krydda dem rikligt med grillkydda. Ställ in i 175 C ca 20 minuter. Skär i tunna skivor. Lägg i en form. Vispa 5 dl grädde, rör ner några matsked mango chutney, smaka av med salt och peppar. Slå grädden över kycklingen och riligt med riven ost. Gratinera tills det bubblar ordentligt, osten smältoch fått fin färg Krossa grillchips och strö över. Ställ tillbaka i ugnen några minuter.

Servera med ris och sallad. Gratängen går även bra att göra allt-i-ett, dvs med det kokta riset under kyckling och sås.


Lite nutellaglass efter smakar finfnt. Enkel efterrrätt som förbereds dagen innan. Älskas av alla och receptet hittar du HÄR

Nu ställs fokus in på otålig dotter. Vi hörs vidare. Kram!

Kommentarer