Kyl och frys är proppfulla med mat


Hemkomna efter en vecka i fjällen. En fråga vi alla ställde oss var - varför bara en helg!?!? Nästa gång hoppas vi kunna stanna en vecka i stället. God mat, trevligt sällskap, MASSOR av skidåkning för stor och liten. Ett extra plus var den kanonfina stugan.

Har varit på stadens ICA i nästan en timma efter jobbet men nu finns det mat hemma ända till söndag. Först ut var denna anrättning:
Stekt kycklingfilé på grillad Leveineskiva, toppad med marinerade tomater och feta.
Mixa en burk sardeller med en klyfta vitlök och 1 dl olivolja. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner tunnt skivad schallottenlök och tomater i mindre bitar. Låt dra. Halvera en kycklingfilé och stek ett par minuter på varje sida. Krydda. Grilla en skiva gott bröd, ringla lite olja över. Placera kycklingen på den nygrillade brödskivan, toppa med feta och tomatröran. En liten hög med sallad blir gott till.

I morgon är det alla hjärtans dag, vilket inte brukas firas särskilt stort här hemma men våfflor ska barnen överraskas med.

Kommentarer

  1. Roligt att ha dig tillbaka igen :-) Blev super hungrig på din "macka" får ta det nästa vecka... kram kram /Tyglina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar