lördag 16 april 2016

Räkburgare


Idag var det premiär för restaurangens burgare. Golfburgare - högrevsburgare, sallad, egengjord dressing, cheddarost, grillad picklad gurka och friterad sötpotatis - och så ett bröd som var så fantastiskt gott, och snyggt att se på.

Vi som var på plats kastade oss över denna skapelse som en skock hyenor - nja något överdrivet kanske men jisses så gott. Friterad sötpotatis skulle jag kunna leva på.

Gott, gott....

...och gav inspiration till kvällens middag.


Räkburgare

Hittade briochbröd idag på ICA. Älskar briocher och detta bröd smakade fantastiskt. Så här fixade jag till min räkburgare:

Tina önskad mängd jätteräkor. Fräs dem i olja och vitlök. Krydda rikligt med salt och peppar. Stek brödet. Lägg upp bröd en näve salladsblad, räkorna, en klick smetana och rom på toppen.

Ät och njut!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar