Vad huvudstaden hade att bjuda på




En helg i ett Stockholm som visade sig från sin allra bästa sida och med en puls likt semestertid.

Shopping, hålla handen, prata, skratta, bara-vara, äta, njuta, en kväll och middag med de finaste man kan tänka sig - ungefär så var det.

America table på fredagen. Alltid lika gott. Snygg inredning och proffsig personal. Skum krabba som drinktilltugg, desto godare var de små friterad pulled pork-bollarna.

Hanger steak, bea, pommes väl utvalt vin.

HÄR hittar du restaurangen.







En pasta på Fridays...






Lördagen bjöd på högsommarvärme och ett överfullt Stockholm. Jesusanhängare till fots och på motorcyklar trängdes med turister och Steve Angello-fans. Stockholm kokade!

Tillsammans med de där fina åt vi en middag så god att vi nästan tappade andan - men bara nästan för samtalsämnena som ska avhandlas är oändliga och då gäller det att andas då och då.

Då och då tystnade vi en stund och åt andaktningsfullt av toast med kalixlöjrom, pilgrimsmussla med primörer och potatiscreme, Moule frites med tryffelmajonnäs, Museets fiskgryta, grillad entrecôte med rostat vitlökssmör..vi var i gormethimlen och vände!

HÄR hittar ni Restaurang Museet

Kommentarer