Nyårs menyn





Här kommer några bilder från vår mysiga nyårsafton. I krispig kyla skålade vi in tolvslaget, och en del raketer smälldes även av till pappor och barns stora glädje.

Vår meny kortfattat:

Drinktilltugget bestod av en typ cheescake gjord på philadelphiaost och kavringsbotten. Toppad med några räkor.
Förrätt: Vitlöksgratinerade sniglar. Här gör man alltså ett smör med många vitlöksklyftor i, hackad persilja och salt. Klicka över de små godingarna och gratinera på rätt hög värme tills det bubblar och det börjar bli lite färg på ytan.
Varmrätt: Helstekt oxfilé med italiensk potatiskaka, gräddstuvad savoykål och kantarellfyllt smördegshjärta
Efterrätt: Pannacotta på tetra. Denna föll inte riktigt mig i smaken. Är inget större fan av pannacotta, kan vara därför.

God meny i gott sällskap - som sig bör en nyårsafton!

Kommentarer

  1. Kan intyga att det inte bara ser gott ut, det smakade himmelskt! Smakerna gifte sig med varandra och upplägget elegant! Tack! /LB

    SvaraRadera

Skicka en kommentar