torsdag 19 november 2015

Bönpasta

 
Kan verkligen rekommendera Risentas bönpasta. Om ni inte testat den innan så gör det. Matig, god och nyttig samt en produkt som enligt mig ger en lagom mättnadskänsla.
 
Igår blev det bönpasta med en gräddig sås gjord så här:
 
Baconsås till pasta, 4p
 
Hacka två paket bacon, knaperstek. Tillsätt 1/2 dl hackad purjo, 1 hackad rödlök och en pressad vitlöksklyfta. Bryn ett par minuter. Tillsätt 3 dl grädde, 1/2 buljongtärning, en skvätt soja, en gnutta gelé och nymald vitpeppar.
 
Låt puttra några minuter, red vid behov.
 
Servera såsen till nykoktpasta. Avsluta med en äggula och kanske lite riven smakrik ost.

 
I morgon är det fredag och som jag längtat till denna helg.
 
Lite senare på kvällen, landar vi in hos våra goda vänner som bor alldeles för långt borta. Ja vilken fredagskväll som väntar oss. Kan redan nu känna doften av mannen i husets urgoda, hembakade pizza. Pizza extra allt...
 
Värmen, samtalen, maten, drycken, musiken - en bättre start på en händelserik helg får man leta efter.
 
Kram!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar