Jul har firats och även en födelsedag

 
På julafton utsattes Vemdalen för ett strömavbrott, som för vår del varade ca en och en halvtimma. Vi var lyckligt lottade som satt på Vemdalens Högfjällshotell, i värmen som lystes upp med mängder av levande ljus och redo att hugga in av julbordets delikatesser  - andra satt fast i liften. Stackare!
 
Efter att ha ätit länge och hunnit med ett parti Svarte Petter var det dags för tomten att göra entré - och vilken entré sen via häst och släde upplyst av facklor. Alla barnen fick en julklapp var och innan dess dansade vi runt granen.
 
Sedan gav vi oss av hemåt i kylan och vilken lycka när vi upptäckte att tomten varit förbi med några klappar undertiden vi varit iväg.  
 
 
Cayla var en av julklapparna och har blivit en del av vår familj. Vi har inte hunnit lära känna henne så mycket än men hon har svar på många frågor och kan berätta sagor - och spela spel.

 
Stora och små legopaket som det ägnats mycket tid till att bygga ihop.

 
På juldagen var det dags att fira får fina kille som nu hunnit bli tio år - vi minns den där julafton som igår när vi satte oss i bilen för vår resa till BB.



 
Senare på juldagskvällen firades han med god mat och självklart en födelsedagstårta. DENNA som alltid älskas av alla.
 
När detta inlägg blev publicerat har det hunnit bli dan före nyårsafton. En nyårsafton som fick ändrade planer, men som ändå kommer att firas med vänner och god mat.
 
 

Kommentarer