Tacopasta


Maken har en paradrätt som faller oss alla i smaken. I hans originalutförande ingår lövbiff, vilket jag allt som oftast tycker är för dyrt och inte alltid värt sitt pris, smakmässigt. Genom ett fint samarbete i köket igår, åt vi oss proppmätta på denna modifierade "budget"variant:

Tacopasta med bacon 2p
Skär ett paket bacon i små bitar. Knaperstek och låt rinna av på hushållspapper. Riv 2 dl parmesan fint. Smält två små burkar tacoost och rör ner ca 1 dl grädde. Smaka av med köttbuljong, paprikapulver, chilipulver och peppar.

Koka upp vatten och lägg ner en lagom mängd färsk pasta. Sänk värmen och låt pastan dra ca 3 minuter. Häll av pasta, ringla lite olja över samt lite salt och peppar. Blanda runt och lägg upp på ett fat.

Häll på såsen, strö över bacon och ost samt avsluta med nymald svartpeppar. (Sparrisen är från den middagen då de glömdes, kan absolut uteslutas!)

Vilken hit! Detta kommer vi laga om, och om igen....Suck.... 


Samtidigt i ugnen tillreddes kvällens middag. Vad kan det tänkas bli...

Kommentarer