Chipotlerostad fisk med bröd- och spenatsallad

 

En fin-fin sallad som bevisar att snabbmat INTE behöver betyda MC-D eller helfabrikat. Testa om du har lust. Matig sallad på rostad fisk, bröd- och spenat sallad och stekt sparris: Ta fram en plåt och lägg ett ark bakplåtspapper på. Sätt ugen på 225 C. Skär GOTT bröd i grova bitar. Lägg krutongerna på ena halvan av plåten, ringla olja över och strö rikligt med flingsalt på. På andra sidan av plåten sätts en ugnsfastform i vilken fiskkuberna läggs. Krydda med chipotle chili, salt och svartpeppar. Ringla olja även över fisken. Blanda i en bunke 2 msk crème fraiche och 2 msk majonnäs. Smaksätt med söt senap, citronpeppar, en skvätt olja, salt och svartpeppar. Vänd ner färsk babyspenat. Bryn sparris på medelhög värme Under tiden salladen drog och fisken blev klar i ugnen nattades barnen och sedan var det klart att äta. Med detta vill jag säga att jag inte vet hur länge fisken stod inne, men kan tänka mig att det var max 15 min. Lägg upp och njut! :-)

Kommentarer