Tortilliarullar och grillad filé


Efter många timmar på vift smakade det gott med lite mat på kvällen. Grillen har använts under vintern för korvgrillning men köttpremiären var i lördags. Tyvärr blev det lite kallt så maten fick sköta "sig själv" där ute.

Först ett gott drinktilltugg: Fyllda tortilliarullar.
Lägg två tunna skivor med brie på varje tortillia samt ett par skivor parma. Stryk ett tunnt lager pesto på.  Rulla ihop och täck med lite riven ost och chilipulver. Gratinera i 225 grader tills osten på har smällt. Skär i lagom stora bitar. Guda-gott - jag lovar!

Varmrätten blev det ingen bild på men i all enkelhet helgrillade vi en fläskfilé som hade marinerats i diverse godsaker, hasselbackspotatis och Lohmanders Café de Paris-sås. Sallad. Köttet blev så gott, trixet är att låta det grillas klart och sedan vila i folie. 


Kommentarer