Hej då båten!
G gör en repris på den goda pastasalladen vi bjöds på vid vår Ö-tur. Underbart att få lite hjälp dels i köket, men kanske allra mest med vad det är som ska lagas.
Barnen slickar rent skålen med denna nya favoritsås, tack för tipset Åsa och My! Lätt som en plätt - blanda bara crème fraiche med Knorrs Italienska dressingpulver.
♥ x 2
I fredags eftermiddag njöt vi av sommarens sista tur ut på sjön. Båten är såld och kommer att fara runt i vattnen utanför Halmstad i stället.
Där kommer den slippa detta äckliga som på ostkusten bara blir värre för varje år - algerna. På väg hem möttes vi av denna gröt och i lördags hade den nått ända in mot land. När värmen väl bjuder in till havsdopp är dessa som i stället sätter stopp.
Tvi!
Undrar du kanske vad det var i den där goda salladen? Följande blandades:
Pastasallad à la G
Koka pasta enigt anvisningen på för packning. Skölj i kallt vatten och ringla lite olivolja över och krydda med valfri krydda (grillkrydda är gott).
Blanda pastan med fetaost, tomat, gurka, majs och blandsallad. Häll upp i en sjövänlig skål. Servera med dressing och bröd.
Kommentarer
Skicka en kommentar